HYPNOSE EN VR therapie

Er zijn vele websites, vele therapievormen beschikbaar als je op gaat googlen. Voor iedereen is de basis van zijn of haar keuze anders. Maak voor jezelf een lijstje wat voor jou belangrijk is en ga /kom kennismaken. Bij Ontspan is kennismaking gratis en dit zal bij veel praktijken zo zijn, 

Ontspan werkt graag resultaat gericht en is een down to earth. Om je te helpen met informatie te verzamelen hebben we op deze pagina wat informatie gebundeld.

Interresante links:
De missie

Mijn naam is Carla Oostrom. Ik ben mijn praktijk begonnen omdat ik wil dat de hele wereld bekend en vertrouwd raakt met hypnose.

Toen ik zelf stress klachten ontwikkelde ging ik op zoek naar een remedie. Na een wachttijd kwam ik terecht bij een psycholoog. Al dat praten en zelfreflectie was niets voor mij. Niet snel genoeg en te weinig tastbaar resultaat. Mijn zoektocht ging verder en al snel kwam ik hypnose tegen. Snel en resultaatgericht was mijn conclusie. Toen ik besefte dat hypnose nog veel meer toepassingen heeft snapte ik niet dat de hele wereld dit niet kent! 1 Het is een relatief goedkoop middel : 1 tot 3 sessies vs dure medicijnen. 2 Snel en resultaat gericht 3. Natuurlijk, gebruik maken van je eigen kracht.

Als je lekker in je vel zit kun je de hele wereld aan; zowel op proffesioneel en persoonlijk vlak. Dit betekent dus dat je goed voor jezelf moet zorgen om beter voor je omgeving te kunnen zijn.

ZORG GOED VOOR JEZELF OM DE BESTE LEUKSTE & MOOISTE VERSIE VAN JEZELF TE ZIJN!

  • w-facebook

Ontspan Hypnotherapie

Lijsterlaan 1, 5301 NX ZALTBOMMEL

Tel. 06 361 666 51

Maandag  t/m vrijdag 9:00 uur tot 20:00 uur, zaterdag  9:00 tot 13:00 uur

© 2020 Carla Oostrom