top of page

HYPNOSE EN KINDERHYPNOSE, SP Protocol, HypnoCell en OldPain2Go

Hypnotherapie is nog relatief onbekend. Jammer want de resultaten zijn zo mooi. Er zijn vele websites, vele therapievormen beschikbaar als je gaat googlen. Om de keuze voor jou makkelijker te maken stel ik mij hier alvast voor maar nodig ik je ook van harte uit om persoonlijk kennis te komen maken.

Welkom, ik ben Carla Oostrom, en ik ben vastbesloten om hypnose bij iedereen bekend en vertrouwd te maken.

 

Toen stressklachten mijn leven begonnen te beïnvloeden, zocht ik naar een oplossing. Na een periode van wachten kwam ik bij een psycholoog terecht. Het praten en zelfreflectie gaven niet het gewenste resultaat. Te langzaam en te weinig tastbaar.

 

Mijn zoektocht bracht me al snel bij hypnose. Snel en resultaatgericht, dat was mijn conclusie. Toen ik ontdekte dat hypnose vele toepassingen heeft, begreep ik niet waarom niet iedereen hiermee bekend was! 1. Het is een betaalbare oplossing: 1 tot 3 sessies versus dure medicijnen. 2. Snel en gericht resultaat. 3. Het benutten van je eigen kracht.

Als je je goed voelt, kun je de wereld aan, zowel professioneel als persoonlijk. Dit betekent dat je goed voor jezelf moet zorgen om er voor anderen te kunnen zijn.

ZORG GOED VOOR JEZELF OM DE BESTE, LEUKSTE & MOOISTE VERSIE VAN JEZELF TE ZIJN!

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Mijn opleiding en specialisaties heb ik gevolgd bij OMNI. Ik heb bewust gekozen voor een fulltime praktijk, omdat hypnotherapie een vaardigheid is die je leert met elke sessie.

Reizen is een van mijn passies. Nieuwe culturen ontdekken, culinaire smaken proeven en later proberen ze zelf te maken. Koken is dus ook een grote hobby.

Kookprogramma's kijken of ontspannen met Netflix kan ik mij ook prima mee vermaken.

Daarnaast blijf ik leren en mezelf ontwikkelen. Op dit moment blijf ik me richten op het gebied van hypnotherapie. Beter één ding optimaal beheersen dan van alles een beetje.

Aarzel niet om langs te komen voor een kennismaking en te ontdekken of hypnose iets voor jou is...

Tot binnenkort!

Groet,

Carla

Door jaarlijks ten minste één nieuwe tool aan mijn hypnose-gereedschapskist toe te voegen, groeit en verbreedt mijn kennis en techniek bij elke stap.

De missie
03708E88-D826-4FF9-B471-DCBD3CE508EB.jpe
bottom of page