HYPNOSE EN KINDERHYPNOSE

Hypnotherapie is nog relatief onbekend. Jammer want de resultaten zijn zo mooi. Er zijn vele websites, vele therapievormen beschikbaar als je op gaat googlen. Om de keuze voor jou makkelijker te maken stel ik mij hier alvast voor maar nodig ik je ook van harte uit om kennis te komen maken.

Mijn naam is Carla Oostrom. Ik ben mijn praktijk begonnen omdat ik wil dat de hele wereld bekend en vertrouwd raakt met hypnose.

Toen ik zelf stress klachten ontwikkelde ging ik op zoek naar een remedie. Na een wachttijd kwam ik terecht bij een psycholoog. Al dat praten en zelfreflectie was niets voor mij. Niet snel genoeg en te weinig tastbaar resultaat. Mijn zoektocht ging verder en al snel kwam ik hypnose tegen. Snel en resultaatgericht was mijn conclusie. Toen ik besefte dat hypnose nog veel meer toepassingen heeft snapte ik niet dat de hele wereld dit niet kent! 1 Het is een relatief goedkoop middel : 1 tot 3 sessies vs dure medicijnen. 2 Snel en resultaat gericht 3. Natuurlijk, gebruik maken van je eigen kracht.

Als je lekker in je vel zit kun je de hele wereld aan; zowel op profesioneel en persoonlijk vlak. Dit betekent dus dat je goed voor jezelf moet zorgen om beter voor jezelf en jouw omgeving er te kunnen zijn.

ZORG GOED VOOR JEZELF OM DE BESTE LEUKSTE & MOOISTE VERSIE VAN JEZELF TE ZIJN!

Ik ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen. Mijn opleiding en specialisaties heb ik gevolgd bij OMNI. Ik heb bewust gekozen voor een full time praktijk omdat hypnotherapie een kunde is waar je sessie op sessie leert. 

Reizen maken vind ik fantastisch. Nieuwe culturen leren kennen, nieuwe smaken op culinair gebied ontdekken en later zelf in de keuken kijken of je dit ook kunt maken. Koken is (dus) ook een grote hobby. 

Kookprogramma's kijken of lekker Netflixen kan ik mij overigens ook prima mee vermaken. 

Daarnaast blijf ik leren en mijzelf ontwikkelen nu volg ik een traject bij : https://nowherdays.plugandpay.nl/r?id=7F8TDshr  Een online traject Check it out misschien ook wel iets voor jou als je wilt ondernemen!

De missie
03708E88-D826-4FF9-B471-DCBD3CE508EB.jpe