top of page

AFVALLEN MET HYPNOSE

_edited_edited.jpg

Heb je alles geprobeerd om af te vallen, maar lijkt geen dieet echt te werken? Ontdek dan de oplossing met hypnose, waarbij we je mindset veranderen om op een andere manier naar voeding te kijken.

Stoppen met emotioneel eten en diëten

Afvallen met hypnose biedt een interessante oplossing als je last hebt van emotie-eten of als diëten niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. We helpen je:

  • Geen gevecht meer met jezelf te hebben.

  • Te stoppen met emotioneel eten.

Afvallen vanuit het onderbewustzijn

Afvallen met hypnose bereikt het onderbewustzijn, waardoor je minder verleiding voelt om ongezond te eten. Je krijgt controle over je gedachten en verlangens, waardoor je effectief gewicht verliest. Hypnose zorgt voor blijvende veranderingen in je mindset.

Virtuele Maagband - Sheila Granger Methode

Heb je moeite met maat houden en eet je vaak te veel? Ontdek de bewezen succesvolle virtuele maagbandmethode van Sheila Granger. In 5 sessies leggen we een (virtuele) maagband aan, waardoor je minder wilt en kunt eten. Een investering in een gezondere levensstijl voor €599.

Anti-Snoep programma

Vind je het lastig om van bepaalde snacks af te blijven? Met het Anti-Snoep Programma van 3 sessies pakken we dit aan voor €299.

Verander je Mindset en Word Blijvend Slank

Afvallen door hypnose is niet alleen een kwestie van minder eten, maar vooral van het voorkomen van verleidingen. Wil je meer weten over deze effectieve methode? Plan dan vrijblijvend een belafspraak of kennismakingsgesprek in. Neem nu actie voor een gezonder en slanker leven!

Vrouwen in zwart ondergoed
bottom of page