AFVALLEN MET HYPNOSE

I

Afvallen door hypnose? Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar blijkt geen dieet echt te werken. Het is de pijnlijke conclusie, waar helaas veel mensen op uit komen. Gelukkig is er een oplossing, omdat hypnose de mogelijkheid biedt om hier toch iets aan te doen.

 

Als je last hebt van overgewicht valt het niet altijd mee om daar iets aan te doen. Misschien heb je het een tijdje voor elkaar gekregen, maar viel je daarna toch weer voor de lekkernijen die je beter had kunnen laten staan. Je kunt met hypnose afvallen, door je mindset te veranderen en daardoor op een andere manier te kijken naar zoetigheid en andere ongezonde voeding. 

 

 Stoppen met emotioneel eten en diëten

Dat je overgewicht hebt kan met allerlei oorzaken te maken hebben. Sommigen hebben last van een trage stofwisseling, terwijl anderen gewoon graag snoepen en weer een derde last heeft gehad van diëten die niet goed bleken te werken. Suikerbehoefte kun je met hypnose aanpakken.

 

En merk je bijvoorbeeld dat je (af en toe) een emotionele eter bent? Het is dan lastig om af te vallen met een dieet. Je zal waarschijnlijk afvallen, om daarna net zo snel of zelfs sneller weer aan te komen. Afvallen met hypnose biedt dan een interessante mogelijkheid:

  •  
  • Stoppen met emotioneel eten
    Heb je last van emotioneel eten, en lukt het niet om dat beter onder de knie te krijgen? Hypnose voor afvallen biedt dan een interessante oplossing. Je leert je emoties beter onder controle te krijgen, waarmee je voorkomt dat dit de aanleiding vormt om te gaan eten. 

  • Niet meer hoeven diëten
    Heb je genoeg van de verschillende diëten die je hebt gevolgd? Voorkom dat je nog langer moet diëten, terwijl je wel degelijk kunt afvallen. Het afvallen door de hypnose doe je vanuit je brein en je mindset, door je minder te laten verleiden tot alles wat ongezond is. 

 

 Afvallen vanuit het onderbewustzijn

Wil je afvallen zonder daar heel de dag mee bezig te hoeven zijn? Dankzij hypnose bereik je het onderbewustzijn. Je zorgt er vanuit daar voor dat je minder verleidingen voelt om (ongezond) te eten, waardoor je zal merken dat je effectief gewicht verliest. De verandering van de mindset zorgt er bovendien voor dat het gewicht er anders dan met een dieet niet zomaar weer bij zal komen. 

 

Vaak hebben de mislukte pogingen van diëten sporen achter gelaten.Je hebt er belemmerende overtuigingen gecreëerd als ik kan niet afvallen, het lukt maar voor even etc. Deze halen we met hypnose weg.

Virtuele maagband Sheila Granger methode

Ben jij opgevoed met het idee altijd je bord leeg te moeten eten? Heb je moeite maat te houden en eet je standaard teveel? Dan is de virtuele maagband iets voor jou! In hypnose leggen we een (virtuele) maagband aan waardoor je minder kunt en wilt eten. Veel hypnose praktijken bieden een alternatieve methode van een maagband aan maar de methode van Sheila Granger is bewezen succesvol. Deze methode heeft zich x op x bewezen! je hebt eerder genoeg gehad, je zit eerder vol. Dit is een programma van 4 sessies en in een kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer, de investering voor de virtuele maagband programma is 599 euro.

Die ene snack, als chips of dat koekje

Kun jij prima overal vanaf blijven maar kun jij dat ene ding niet laten liggen dan kun je een anti snoep programma volgen. Dit zijn 3 sessies waarbij 

we dit aanpakken Investering 299euro

Afvallen door hypnose

Wil je afvallen door hypnose of ben je benieuwd hoe dat precies werkt? We leggen het je graag uit, zodat je de juiste mindset krijgt om op deze manier gewicht te verliezen. Afvallen is voor veel mensen een kwestie van verleidingen en het voorkomen daarvan. Op die manier kun je gezonder eten en voorkom je dat je vervalt in zoetigheden of andere gezonde keuzes die je niet helpen. 

 

Maak online je afspraak voor een hypnose sessie of vrijblijvende kennismaking zodat jij al je vragen kan stellen en kan bepalen of dit bij jou past,