top of page

STOPPEN MET ROKEN
en verleng je leven met 10 tof 15 jaar

I

In slechts 1 sessie stoppen...

Je hebt het besluit genomen om te stoppen met roken. Je bent er aan toe. Maak het jezelf dan ook zo gemakkelijk mogelijk zodat je daadwerkelijk stopt, voor eens en altijd. Zonder bijverschijnselen als chagrijn en meer te gaan snoepen.

 

 Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en misschien ben je al een keer eerder gestopt met roken. Het valt niet mee om dat vol te houden. Wanneer je op wilskracht probeert te stoppen is de kans op succes ongeveer 5 %. Je hebt immers jaren gerookt en het gebruikt als coopingsstrategie. Samen gaan we kijken wat roken jou brengt en die verknoping gaan we weg halen. Kortom als je roken niet meer nodig hebt, komt er ook geen verlangen om te roken naar boven.

 

Dankzij hypnose kun je stoppen met roken, zónder dat je daar medicijnen bij nodig hebt. In plaats daarvan werken we aan je behoefte aan een sigaret. Door die te laten verdwijnen zorgen we ervoor dat je niet meer steeds denkt aan een sigaret. En dat je jouw gedachten beter onder controle krijgt, waardoor je de sigaretten voor eens en voor altijd weg kunt leggen.

 

Minder tot geen behoefte om te roken

Als je veel rookt is daar een reden voor. Je hebt een verlangen om een sigaret op te steken en dat verlangen komt ergens vandaan. Dit is de basis van het probleem. Door dit aan te pakken zorgen we ervoor dat het minder verleidelijk wordt om een sigaret op te steken of daar zelfs al aan te denken. 

 

Zonder verlangen of wens om te roken wordt het veel makkelijker om ermee te stoppen. En om dat vol te houden, omdat je daarvoor niet afhankelijk bent van pleisters of andere vormen van medicatie. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat je mindset verandert. Je kunt dankzij hypnose stoppen met roken, ook als je alles al hebt geprobeerd en in jouw geval niets echt lijkt te werken. 

 

Stoppen zonder nicotinepleisters, zonder chagrijn of ander verschijnselen

Wil je stoppen met roken en dat zonder nicotinepleisters of andere medicijnen? Wanneer je dit soort middellen  te samen met begeleiding inzet dan is de kans op succesvol stoppen iets minder dan 20% Dankzij hypnose krijg je jouw gedachten en verlangens beter onder controle. Het is de gedachten wat een sigaret biedt die veel mensen over de streep trekt om het toch weer een keer te proberen, zelfs als ze zijn gestopt. Het is de beste manier om het beter onder de knie te krijgen, ook als een eerste of zelfs een tweede poging misschien niet meteen is gelukt. 

 

Tijdens de hypnose zorgen we ervoor dat je op een andere manier om leert gaan met de verleidingen van een sigaret. We helpen je anders naar de sigaretten en het roken te kijken, waardoor je geen behoefte voelt om dit te doen. Het is de beste manier om te stoppen, omdat de behoefte verdwijnt. 

 

Stoppen met roken door hypnose

Wil je stoppen met roken door hypnose of ben je benieuwd hoe dat precies werkt? We leggen je graag uit op welke manier we werken en hoe we ervoor zorgen dat het verlangen naar een sigaret zal verdwijnen. Dat is uiteindelijk de belangrijkste basis om het stoppen voor elkaar te krijgen, waarmee je zeker weet dat de verleiding later niet weer te sterk zal worden. Je stopt zonder medicijnen of pleisters, waardoor je daar ook niet afhankelijk van kunt worden. 

 

Maak online je afspraak voor een hypnose sessie of vrijblijvende kennismaking, dan nemen we snel contact met je op. 

Let op: Ontspan Hypnotherapie haalt een nieuwe  revolutionaire methode vanuit Australie naar Nederland. Deze methode zal vanaf eind april te boeken zijn en de cijfers over de resultaten zijn indrukwekkend (96%) 

Ook hier gaat het om 1 sessie echter zal er niet alleen hypnose ingezet worden maar ook andere krachtige technieken die ervoor zorgen dat er ook bij langere termijn geen terugval zal zijn. De investering zal hoger zijn dan bij een reguliere stoppen met roken sessie.

bottom of page