top of page

succesrate 90,6%

STOPPEN MET ROKEN
en verleng je leven met 10 tof 15 jaar

Ontspan heeft deze methode als enige in Nederland en de methode heeft zichzelf al echt bewezen 90,6% van de rokers is blijvend gestopt

Heb je het besluit genomen om te stoppen met roken en ben je er helemaal klaar voor? Met de BQT-methode kun je in slechts één sessie stoppen, met levenslange ondersteuning.

Misschien heb je al van alles geprobeerd en ben je al eerder gestopt met roken, maar viel het niet mee om het vol te houden. Wanneer je op wilskracht probeert te stoppen, is de kans op succes slechts 5%. Samen gaan we ontdekken wat roken jou brengt, en we zullen die verknoping weghalen. Als je roken niet meer nodig hebt, verdwijnt ook het verlangen om te roken.

Met BQT-hypnose kun je stoppen met roken zonder medicijnen te gebruiken. We werken aan je behoefte aan een sigaret, zodat je er niet constant aan denkt. We veranderen je mindset, waardoor je de sigaretten voorgoed kunt laten liggen.

Geen behoefte om te roken

Als je veel rookt, is daar een reden voor. Je hebt een verlangen om een sigaret op te steken, en dat verlangen komt ergens vandaan. Dit is de basis van het probleem, en door dit aan te pakken, wordt het minder verleidelijk om een sigaret op te steken of er zelfs aan te denken. Zonder verlangen wordt het veel makkelijker om te stoppen met roken, zonder nicotinepleisters of andere medicijnen.

Stoppen zonder chagrijn of ander ongemak

BQT-hypnose helpt je om op een andere manier met de verleidingen van een sigaret om te gaan. We veranderen de manier waarop je naar roken kijkt, waardoor de behoefte verdwijnt. Je kunt dankzij hypnose stoppen met roken, zelfs als je alles al hebt geprobeerd en niets lijkt te werken.

Wat maakt de BQT methode anders en succesvoller?

Roken is een gewoonte diep ingebed in je dagelijkse leven. De BQT-methode maakt je in één sessie een niet-roker. Voordat we beginnen, stellen we vast of je er echt klaar voor bent om te stoppen met roken. De eerste 40 minuten van de sessie zijn daarvoor bestemd. Als je er nog niet klaar voor bent, geven we je praktische tips om je voor te bereiden.

Ben je er klaar voor, dan starten we direct om jou een niet-roker te maken met krachtige hypnose- en NLP-technieken. Mocht je na de sessie toch nog hulp nodig hebben, bieden we levenslange ondersteuning, zelfs als je na 2 jaar terugkomt.

Ongeacht hoelang en hoeveel je hebt gerookt, met de BQT-hypnose methode word je een niet-roker en behaal je jouw doelen voor een gezonder en langer leven. Maak online je afspraak voor een BQT-sessie of vrijblijvende kennismaking, en ervaar zelf de kracht van deze revolutionaire methode. Let op: er is een speciale introductieaanbieding voor de eerste BQT-sessies!

Onze belofte

Levenslange ondersteuning

Ben je er klaar voor om een niet-roker te worden? Met onze krachtige technieken, hypnose en NLP, gaan we samen aan de slag, en na deze sessie wil jij nooit meer roken. Mocht je onverhoopt toch een terugval hebben, dan staan we paraat om je met onze technieken verder te helpen en je alsnog tot een niet-roker te maken. Stuur ons dan direct een berichtje, en we zullen je zo snel mogelijk ondersteunen. We blijven je begeleiden totdat jij succesvol een niet-roker bent geworden. Neem nu de eerste stap naar een rookvrij leven en maak online een afspraak voor een sessie of vrijblijvende kennismaking. Wij zijn hier om je te helpen jouw doel te bereiken.

bottom of page