top of page

succesrate 90,6%

STOPPEN MET ROKEN
en verleng je leven met 10 tof 15 jaar

I

In slechts 1 sessie stoppen...met de BQT methode met levenslange ondersteuning.

Je hebt het besluit genomen om te stoppen met roken. Je bent er aan toe. Maak het jezelf dan ook zo gemakkelijk mogelijk zodat je daadwerkelijk stopt, voor eens en altijd. Je hebt niets te verliezen want deze methode werkt.. 

 

 Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en misschien ben je al een keer eerder gestopt met roken. Het valt niet mee om dat vol te houden. Wanneer je op wilskracht probeert te stoppen is de kans op succes ongeveer 5 %. Je hebt immers jaren gerookt en het gebruikt als coopingsstrategie. Samen gaan we kijken wat roken jou brengt en die verknoping gaan we weg halen. Kortom als je roken niet meer nodig hebt, komt er ook geen verlangen om te roken naar boven.

 

Dankzij BQT hypnose kun je stoppen met roken, zónder dat je daar medicijnen bij nodig hebt. In plaats daarvan werken we aan je behoefte aan een sigaret. Door die te laten verdwijnen zorgen we ervoor dat je niet meer steeds denkt aan een sigaret. En dat je jouw gedachten beter onder controle krijgt, waardoor je de sigaretten voor eens en voor altijd weg kunt leggen.

 

geen behoefte om te roken

Als je veel rookt is daar een reden voor. Je hebt een verlangen om een sigaret op te steken en dat verlangen komt ergens vandaan. Dit is de basis van het probleem. Door dit aan te pakken zorgen we ervoor dat het minder verleidelijk wordt om een sigaret op te steken of daar zelfs al aan te denken. 

 

Zonder verlangen of wens om te roken wordt het veel makkelijker om ermee te stoppen. En om dat vol te houden, omdat je daarvoor niet afhankelijk bent van pleisters of andere vormen van medicatie. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat je mindset verandert. Je kunt dankzij hypnose stoppen met roken, ook als je alles al hebt geprobeerd en in jouw geval niets echt lijkt te werken. 

 

Stoppen zonder nicotinepleisters, zonder chagrijn of ander verschijnselen

Wil je stoppen met roken en dat zonder nicotinepleisters of andere medicijnen? Wanneer je dit soort middellen  te samen met begeleiding inzet dan is de kans op succesvol stoppen iets minder dan 20% Dankzij hypnose krijg je jouw gedachten en verlangens beter onder controle. Het is de gedachten wat een sigaret biedt die veel mensen over de streep trekt om het toch weer een keer te proberen, zelfs als ze zijn gestopt. Het is de beste manier om het beter onder de knie te krijgen, ook als een eerste of zelfs een tweede poging misschien niet meteen is gelukt. 

 

Tijdens de BQT hypnose zorgen we ervoor dat je op een andere manier om leert gaan met de verleidingen van een sigaret. We helpen je anders naar de sigaretten en het roken te kijken, waardoor je geen behoefte voelt om dit te doen. Het is de beste manier om te stoppen, omdat de behoefte verdwijnt. 

 

Wat maakt deze methode anders en succesvoller?

Roken is iets wat een vaste gewoonte is zoals knipperen met je ogen en toch weten we zeker dat we jou een niet-roker kunnen maken.De BQT methode maakt jouw in 1 sessie een niet-roker. Eerst moeten we vast stellen dat jij er klaar voor bent om te stoppen met roken: de eerste 40 minuten gebruiken we hiervoor. Mocht het zo zijn dat je er nog niet klaar voor bent om te stoppen dan ga je naar huis met praktische tips om je er wel klaar voor te maken. Uiteraard kost het je dan helemaal NIETS. Deze eerste 40 min is voor jou belangrijk zodat je zeker weet dat je investering zijn vruchten afwerpt! De eerste 40 minuten zijn ook voor ons belangrijk om de succes rate te houden.

Ben jij er klaar voor dan gaan we DIRECT beginnen om jou een niet-roker te maken. we gebruiken sterke hypnose NLP technieken. Mocht jij een van de weinige mensen zijn die na de sessie toch nog hulp nodig hebben dan blijven we dit doen, zelfs als jij na 2 jaar terug komt...

Dus het maakt niet uit - hoelang je al rookt en hoeveel je rookt, wij maken met deze BQT hypnose methode jou een niet-roker waardoor jij jouw doel bereikt en gezonder en langer kan leven en een goed rolmodel kunt zijn voor je (klein)kinderen.

 

 

Maak online je afspraak voor een BQT sessie of vrijblijvende kennismaking, dan nemen we snel contact met je op. 

 

Let op: Ontspan Hypnotherapie haalt een nieuwe  revolutionaire methode vanuit Australie naar Nederland. Deze methode zal vanaf eind april te boeken zijn en de cijfers over de resultaten zijn indrukwekkend (90,6%) 

Graag willen we Ontspan ook bekend maken met deze fantastische methode en omdat deze methode nieuw is in Nederland vragen we iedereen een review achter te laten op google en per email om anoniem te gebruiken ter promotie. Voor iedere client die gestopt is met roken door de BQT methode is er een €25 refund. 

Ontspan heeft deze methode als enige in Nederland en de methode heeft zichzelf al echt bewezen 90,6% van de rokers is blijvend gestopt

Onze belofte

Levenslange ondersteuning

Wanneer we hebben vastgesteld dat jij er klaar voor bent om een niet-roker te worden dan gaan we aan de slag met sterke technieken namelijk  hypnose en NLP  en na deze sessie wil jij nooit meer roken. Mocht jij onverwachts toch een terugval hebben dan gaan we je met onze technieken verder helpen om je alsnog een niet roker te maken. Stuur ons dan direct een berichtje en we helpen je z.s.m. verder Dit blijven we doen totdat jij een niet-roker bent.

bottom of page