top of page
Gewrichtspijn

Chronische Pijn

OldPain2Go

Een pijnbestrijding, een pijnbehandeling om jou pijnloos door het leven te laten gaan zonder elke dag pijnstilling te hoven nemen. Zonder bijwerkingen.

 

Deze methodiek is erg succesvol. Bij een testgroep van 214 mensen was er bij 94% van de mensen succes om de pijn totaal te verwijderen of zeer sterk te verminderen.

Bij chronische pijn (dit is een pijn die langer duurt dan 3 maanden) heb je vaak al de nodige artsen bezocht. Soms kunnen de artsen je wel vertellen wat er aan de hand is maar kunnen ze de pijn niet weghalen behalve levenslange medicatie met allerlei bijwerkingen. Soms hebben ze je helemaal onderzocht en kan er medisch niets mis zijn. Maar toch heb je pijn.

OldPain2Go richt zich op deze pijnen. Pijn die geen functie meer heeft en pijn die jou beperkt:

in beweging,

in vrijheid,

in comfort,

conditie,

humeur,

en energie kost.

Jij wilt een pijnbehandeling zonder bijwerkingen, pijnvrij zijn en weer lekker in je vel zitten. Dan is deze methode iets voor jou!

Denk aan: 

rugpijn, zenuwpijn, allergie, hooikoorts, artrose, reuma, migraine, hernia, RSI, fibromyalgie.. mail gerust als je wilt weten of jouw pijn ook in aanmerking komt ontspanhypnotherapie@gmail.com

Hoe positief zou jouw leven veranderen? Wat wordt er mogelijk? Blijf je bij dromen, wensen en hopen of..

De pijn die je nu voelt of ervaart is bekeken en beoordeeld. De nut van de pijn is er niet meer. Dit signaal, dit alarm mag uit. 

In een a twee sessies gaan we jou pijnvrij maken. Vooraf wil ik weten de diagnose,  waar de pijn zit. En hoe lang je de pijn al hebt. Ook wil ik weten hoe hoog de pijn is. Waarin de pijn je nu tegen houdt, wat zijn je huidige belemmeringen? 

En ik wil graag je wensenlijstje weten: wat wil je? Wat wil je kunnen? Waar droom je van als je pijnvrij zult zijn?

Als jij er klaar voor bent om de pijn los te laten dan gaan we aan de slag!

Bij Ontspan hypnotherapie kun je kiezen of je OldPain2Go met of zonder hypnose wilt aangaan.

Vrouw in pijn
bottom of page