top of page

MULTI INZETBAAR

Hypnose is een natuurlijk hulpmiddel dat put uit onze eigen natuurlijke wendbaarheid. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, en het is onmogelijk om alle situaties te benoemen waarbij hypnose kan helpen. Twijfel je of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen te ontdekken hoe hypnose jou kan ondersteunen.

Virtuele maagband

Bij Ontspan Hypnotherapie bieden we geen standaard dieet, maar een revolutionaire aanpak om blijvende veranderingen in je eet- en drinkpatroon te bewerkstelligen. Met ons pakket van 4 sessies introduceren we de virtuele maagband, gebaseerd op de bewezen methode van Sheila Granger, de grondlegger van de maagband.

Wat houdt dit in?

  • Echte maagband simulatie, in de eerste sessie passen we virtueel de maagband toe, een methode die steeds populairder wordt. Ontspan Hypnotherapie is een gecertificeerde practitioner van Sheila Granger, wat garant staat voor kwaliteit en expertise.

  • Pakketprijs: Dit uitgebreide pakket kost €625 en omvat niet alleen de sessies maar ook de noodzakelijke inzet van jouw kant. Dagelijks een half uur bewegen, voldoende water drinken, bewust en langzaam eten en stoppen als je voldaan bent. Wij zullen je ondersteunen bij elke stap.

  • Zelf aan de slag: Jij bent de sleutel tot succes. Dagelijkse betrokkenheid bij gezonde gewoonten is essentieel voor blijvende resultaten. Wij staan aan je zijde om je te begeleiden en te ondersteunen.

Wil je deze innovatieve benadering van gewichtsverandering ervaren? Boek nu je afspraak en ontdek hoe wij je kunnen helpen op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Voor meer informatie kun je ook een vrijblijvende kennismaking boeken.

COMFORTABEL BEVALLEN

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Voor een unieke benadering van bevallingscursussen in Zaltbommel en omstreken ben je hier aan het juiste adres. Deze cursus is anders; het bereidt je niet alleen voor op de bevalling, maar zorgt er ook voor dat je er positief naar uitkijkt.

 

Heb je genoeg gruwelverhalen gehoord en ben je klaar voor een andere benadering?

In 4 à 5 sessies, te volgen in je 6de of 7de maand van de zwangerschap, leer je comfortabel, liefdevol en op een natuurlijke, prettige manier te bevallen, vergelijkbaar met hypnobirthing.

 

We introduceren hypnose als anesthesie, waardoor je meer energie en aandacht hebt voor de geboorte van je kindje. Het mooie is dat niemand van hypnotherapie bij de bevalling aanwezig hoeft te zijn. Wat je leert, is niet alleen nuttig tijdens de bevalling, maar kan ook de rest van je leven worden toegepast.

 

Laat ons je begeleiden naar een ontspannen bevalling en ontdek hoe deze technieken niet alleen tijdens de bevalling van pas komen, maar ook in andere aspecten van je leven. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een kennismaking. We beantwoorden graag al je vragen.

Kinderen met capes
KINDERhypnose

Bij Ontspan Hypnotherapie heten we kinderen vanaf 4 jaar van harte welkom voor Hypnose Kids.

 

Op een speelse en kindvriendelijke manier gaan we samen kijken waar we verandering kunnen aanbrengen. Dit kan betrekking hebben op gedrag (zoals druk gedrag of juist teruggetrokkenheid), emoties (angst, verdriet, etc.), tics of gewoontes (bijvoorbeeld nagelbijten, duimen, etc.).

Net als bij volwassenen kan hypnose bij kinderen voor verschillende doelen worden ingezet. Neem gerust contact op om te overleggen of HypnoKids iets voor jouw kind is.

Voorafgaand aan de sessie bespreken we samen de doelen en de situatie. Tijdens de uitleg en het begin van de sessie mag je als ouder aanwezig zijn, maar tijdens de hypnose is het belangrijk dat alleen het kind aanwezig is. Dit heeft te maken met de aard van de doelstelling en de concentratie die vereist is. Ik leg dit graag persoonlijk verder uit.

Het is essentieel dat je kind gemotiveerd is en zin en vertrouwen heeft in de behandeling.

Meer informatie is te vinden op Kinderhypnose.

Bij Ontspan Hypnotherapie staan we klaar om jouw kind te ondersteunen op een speelse en effectieve manier. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

PIJN

Leven met aanhoudende pijn kan verwoestend zijn. Als je dagelijks ontwaakt met pijn en er weer mee naar bed gaat, zonder dat artsen een oorzaak kunnen vinden of doeltreffende behandelingen bieden, is het tijd voor een nieuwe benadering. Ontspan Hypnotherapie staat klaar om je te helpen.

Onze aanpak:

  • Lichaam en geest verbinden: Ontspan Hypnotherapie maakt gebruik van de krachtige connectie tussen lichaam en geest. Zonder toevlucht te nemen tot chemische middelen of drugs gaan we via het onderbewustzijn de strijd aan met de pijn.

  • Kracht van hypnose: Hypnose is bewezen effectief bij pijnbestrijding. Zelfs moderne operaties kunnen nu worden uitgevoerd met hypnose als enige verdoving. Ontdek de kracht van hypnotherapie als middel tegen pijn.

  • Innovatieve technieken: Naast reguliere hypnosesessies bieden we HypnoCell-sessies aan. Deze techniek werkt op celniveau en DNA-niveau om versneld herstel bij blessures, operaties, spieren, ligamenten, pezen en vermindering van bijwerkingen van medicijnen te bevorderen. Een baanbrekende benadering voor versneld herstel.

Neem de regie over je leven terug en doorbreek de pijnspiraal. Ontdek hoe Ontspan Hypnotherapie jou kan ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek de mogelijkheden voor een pijnvrij leven.

ANGSTEN

Heb je last van trillende benen bij de gedachte aan hoogtes?

 

Vermijd je het vliegtuig als de pest?

 

Maak je een sprintje zodra je een spinnetje ziet?

 

Lig je 's nachts wakker van oncontroleerbare angstgedachten?

 

Als angst je leven beheerst, is het tijd om actie te ondernemen.

Bij Ontspan Hypnotherapie gebruiken we de kracht van je eigen onderbewustzijn om je angsten te overwinnen. Of het nu gaat om hoogtevrees, vliegangst, spinnenangst, of welke angst dan ook, we staan klaar om je te helpen. In een ontspannen staat van hypnose kijken we samen naar de oorsprong van je angst en werken we van daaruit aan een oplossing.

 

Angstzweet, verstijving of trillen hoeven niet langer de controle over je leven te hebben. Neem de eerste stap naar bevrijding van je angsten en ontdek de mogelijkheden van hypnotherapie bij Ontspan Hypnotherapie. We zijn er om je te begeleiden op weg naar een leven zonder belemmerende angsten.

Image by Sara Kurfeß
STOPPEN MET roken

Ben jij er klaar voor om te stoppen met het roken? Wil je niet langer dat sigaretten jouw leven beheersen? Besteed je je geld liever aan andere dingen dan aan tabak? Is de smaak van een sigaret al lang niet meer aantrekkelijk voor je? Verlang je ernaar om niet meer buiten in de kou en regen te staan om te roken? En wil je stoppen zonder chagrijnig te worden en zonder aan te komen?

 

Dan is hypnose dé oplossing voor jou!

Bij Ontspan Hypnotherapie helpen we je graag om definitief te stoppen met roken. Neem snel contact met ons op of maak direct een afspraak! Geef jezelf de kans op een gezonder en rookvrij leven.

OldPain2Go

Pijn is een signaal van het lichaam dat er iets niet in orde is, een oproep tot actie. Echter, soms heeft de pijn haar oorspronkelijke functie verloren, zoals bij chronische aandoeningen (versleten rug, knieën, reuma, artrose, zenuwpijn, gewrichtspijn, PDS, en meer). In deze gevallen kan de pijn enkel dienen als constante herinnering aan de aandoening.

Ontspan Hypnotherapie introduceert OldPain2Go, een innovatieve techniek die je helpt de pijn los te laten wanneer deze niet langer functioneel is. Dit proces is geen hypnose, maar een krachtige methode om onnodige pijn te elimineren en je te bevrijden van de beperkingen en ongemakken die het met zich meebrengt.

Voordelen van OldPain2Go:

  • Pijnvrij zijn: Laat overbodige pijnsignalen los die niet langer nodig zijn en herstel je vrijheid.

  • Beperkingen overwinnen: Verminder de beperkingen die voortvloeien uit aanhoudende pijn en herwin controle over je leven.

  • Energieherstel: Zeg vaarwel tegen de vermoeidheid die gepaard gaat met chronische pijn en herstel je energie.

Ontdek hoe OldPain2Go jou kan bevrijden van onnodige pijn en een nieuw hoofdstuk van welzijn kan openen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek de mogelijkheden voor een pijnvrij leven.

Boeken
STRESS / BURN OUT

Word je gekweld door slapeloosheid, prikkelbaarheid, huilbuien, concentratieproblemen, gevoelens van vervreemding, kwetsbaarheid, humeurigheid, onverklaarbare woede-uitbarstingen, vermoeidheid en uitputting?

 

Dit zijn allemaal symptomen die kunnen duiden op een burn-out, overmatige stress, of overspannenheid. In de hectische 24-uursmaatschappij waar perfectie de norm lijkt, worden druk en stress als vanzelfsprekend beschouwd. Echter, je lichaam en geest moeten deze eisen wel kunnen verwerken, en soms wordt het gewoonweg te veel.

Hypnotherapie is een krachtig middel om stress te verminderen en je geest te helpen toekomstige stress gemakkelijker af te voeren. Bij Ontspan Hypnotherapie bieden we ondersteuning om opnieuw van het leven te genieten, je goed in je vel te voelen en de wereld weer aan te kunnen.

Herstel jouw innerlijke balans, neem snel contact op of boek direct een afspraak. We staan klaar om je te begeleiden naar een leven met meer ontspanning en welzijn.

Image by Vadim Bogulov
AFVALLEN 

Zit jij niet lekker in je vel en wil je graag afvallen? Bij Ontspan Hypnotherapie begrijpen we dat er geen magisch stokje is om af te vallen. Echter, gewichtsbeheersing en eetgewoonten vormen vaak een vast patroon dat moeilijk te doorbreken is.

Hypnose kan jou helpen om deze vaste patronen te veranderen. In een kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw doelen en wat er nodig is om ze te bereiken. Of je nu kiest voor een virtuele maagband (voor 10 kilo of meer) of juist een aanpak voor een paar kilo (bijvoorbeeld die zak chips die je niet kunt laten liggen), er zijn verschillende pakketten beschikbaar.

Het traject omvat meerdere sessies (2, 4, of 5) en vereist toewijding. De prijsindicatie begint vanaf €225,-. Geef jezelf de kans om jouw ideale gewicht te bereiken met hypnotherapie. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe we samen aan jouw doelen kunnen werken.

PDS

Leven met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) kan erg belemmerend zijn, waarbij zelfs het verlaten van het huis een bron van angst kan worden. De gebruikelijke reactie na de diagnose is vaak dat er weinig aan te doen is. Maar bij Ontspan Hypnotherapie laten we je zien dat hypnose veel kan betekenen voor PDS.

Met hypnose richten we ons op het verminderen van de pijn en het kalmeren van de maag en darmen, zodat je weer vrij kunt leven. Het is opvallend dat zelfs na de eerste sessie sommige mensen merken dat ze beter omgaan met PDS, terwijl anderen blijvende verandering ervaren na de tweede sessie.

Hypnose geeft je grip op je symptomen en biedt hoop op een meer comfortabel leven. Wil je ontdekken wat hypnotherapie voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en zet de eerste stap naar verlichting van PDS-symptomen.

084809BB-3C62-402F-9E97-1F80B9856EA8.jpeg

Als ervaren hypnotherapeut ben ik ervan overtuigd dat elke sessie niet alleen een ervaring biedt, maar ook een kans is om meer kennis op te doen. Door fulltime met hypnotherapie bezig te zijn, ontwikkel ik voortdurend mijn vaardigheden en leer ik mijn cliënten beter begrijpen. Elke sessie is op maat gemaakt om de unieke behoeften van mijn cliënten aan te pakken.

Als je vertrouwt op het hoger bewustzijn en openstaat voor een benadering zonder directe suggesties, is het SP Protocol (Simpson Protocol) iets voor jou. Deze methode biedt een unieke sessie waarin verandering op een natuurlijke manier wordt toegestaan.

Wil je meer weten over de tools en vaardigheden die Ontspan Hypnotherapie biedt? Boek dan een kennismaking om te begrijpen waarom het belangrijk is om te kiezen voor een ervaren therapeut. Ontdek hoe het Simpson Protocol een nieuwe dimensie kan toevoegen aan je hypnotherapie-ervaring.

Simpson protocol .. 
 

bottom of page