top of page

MULTI INZETBAAR

Hypnose is een natuurlijk hulpmiddel die gebruikt maakt van onze eigen natuurlijke wendbaarheid. Hierdoor is het nooit mogelijk om alle zaken te noemen waar hypnose bij kan helpen. Twijfel je of wil je meer weten neem dan contact op of boek een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek voor al je vragen. 

Virtuele maagband

Niet het zoveelste dieet MAAR een verandering in je eet- en drink patroon aanbrengen. In een serie van 4 sessies gaan we aan de slag. De eerste sessie leggen we direct de maagband aan. De maagband wordt steeds meer aangeboden. Ontspan hypnotherapie is een gecertificeerde practitioner van Sheila Granger.  DE BEWEZEN methode van de grondlegger van de maagband.  Kom langs voor een kennismaking zodat we je precies kunnen vertellen wat je dit inhoudt,

Dit pakket kost €599 

Let op: je moet ook zelf aan de slag: iedere dag een half uur per dag (aaneengesloten) bewegen.

Iedere dag veel water drinken

Bewust en langzaam gaan eten en stoppen indien voldaan? Stoppen met eten..

en ja daar gaan we je in ondersteunen! Wil je aan de slag?  Boek dan die afspraak nu!

Wil je meer weten? Boek een kennismaking! 

PIJN

Leven met pijn is verschrikkelijk. Sta jij iedere dag op met pijn en ga je met pijn naar bed? Kunnen dokters de oorzaak niet vinden of niets doen aan de oorzaak van de pijn? Of slik je dagelijks pijnstillers en heb je nog steeds pijn? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Ontspan hypnotherapie maakt gebruik van de sterke connectie tussen lichaam en geest. Op een natuurlijke manier zonder chemische middelen & drugs gaan we via het onderbewustzijn de pijn bestrijden.

Tegenwoordig kunnen operaties uitgevoerd worden met alleen hypnose als verdoving. Hypnose is dus een krachtig middel tegen pijn.

Behalve onze "normale" hypnose sessies kunnen we ook HypnoCell sessies aanbieden. HypnoCell is een techniek waarbij we op werken op cel- en DNA niveau om versneld herstel bij blessures en operaties te bewerkstelligen of versneld herstel aan spieren, ligamenten en pezen, vermindering van bijwerkingen van medicijnen etc. Een revolutionaire techniek.

of OldPain@Go (zie -->)

OldPain2Go

Deze techniek is NIET in hypnose:

Pijn heeft een functie. Het geeft aan dat er iets niet in orde is. Het lichaam geeft het signaal dat je actie moet ondernemen: bijvoorbeeld je zit te dicht bij het vuur, trek je terug.

Soms heeft de pijn zijn functie verloren. Je bent een diagnose van de arts en die kunnen alleen helpen de pijn te beheersen. Denk aan versleten rug & knieen , reuma, artrose, zenuwpijn,  gewrichtspijn PDS  enzovoort enzovoort .

Als je eenmaal weet wat er aan de hand is dan hoef je daar niet de hele dag een pijnprikkel voor te krijgen als herinnering. Dit noemen we ook wel een OldPain2Go. De pijn is niet meer nodig, je weet het al.

Bovendien kan die pijn zonder functie ervoor zorgen dat je een nieuw pijnsignaal niet meer opmerkt.  Super vervelend: de hele tijd pijn wat zorgt voor ongemak, beperkingen in de breedste zin & energieverlies en draagt niet bij tot je veiligheid.

Tijd om de pijn los te laten en pijnvrij te zijn.

Boeken
COMFORTABEL BEVALLEN
ANGSTEN
STRESS / BURN OUT

Gefeliciteerd je bent zwanger! Er zijn vele bevalling /zwangerschapscursussen  in Zaltbommel en omstreken maar deze is net wat anders. Ben je al klaar voor de bevalling? Deze cursus zorgt ervoor dat je (wel) uitkijkt naar je bevalling. Hoeveel gruwel verhalen heb je al gehoord? In hoeveel films heb je een bevalling gezien waar men schreeuwend van pijn een kind ter wereld kwam? Hoeveel vrees, angst en tegenzin heb je al opgebouwd? Dat is echt niet nodig! In 4 a 5 sessies leer jij hoe je comfortabel, liefdevol en op een natuurlijke, prettige manier kunt bevallen. (vergelijkbaar met hypnobirthing)

Hypnose als anesthesie waardoor je meer energie en aandacht hebt voor de geboorte van je kindje. In je 6de of 7de maand van je zwangerschap leren wij je deze technieken. Er hoeft dus niemand van hypnotherapie bij de bevalling aanwezig te zijn. De dingen die je leert zijn niet alleen handig tijdens de bevalling, maar zijn de rest van je leven inzetbaar! Wanneer je bijvoorbeeld slaaptekort hebt door de gebroken nachten wanneer je kindje is geboren dan kun je m.b.v. zelfhypnose snel weer energie bijtanken. Nieuwsgierig of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of kom kennis maken. We beantwoorden graag je vragen.

Sta jij te trillen op je benen als je alleen al denkt aan een hoogte? Stap jij voor geen goud in het vliegtuig? Sla je op de vlucht als je in een verre hoek een klein spinnetje zit? Lig jij wakker bij de gedachten aan..? Kortom is er een angst in jouw leven waar je graag vanaf wilt? Versla je angsten met de kracht van je eigen onderbewustzijn! Ontspan hypnotherapie wil jou graag afhelpen van angstzweet, verstijven of trillen van angst. In hypnose ga je kijken naar de oorzaak van de angst en vanuit daar werken. 

Image by Vadim Bogulov
Image by Sara Kurfeß
STOPPEN MET roken

Niet meer slapen, prikkelbaar zijn, huilen, concentratie problemen, je niet jezelf voelen, kwetsbaar zijn, humeurig, opvliegen om niets, moe voelen en moe zijn, elke inspanning voelt als teveel, het niet meer kunnen overzien...  Allemaal symptomen die kunnen horen bij een burn-out, overspannen, gestresst zijn of hoe je het ook wil noemen. In deze veeleisende 24 uurs maatschappij waarbij perfectie voorop staat, is druk zijn en stress hebben een normaal gegeven geworden. Maar lichaam en geest moet dit allemaal wel kunnen verwerken en soms wordt dat wel eens (even) teveel.

Hypnose is een krachtige stress afdrijver en helpt je geest om toekomstige stress makkelijker af te voeren.

We gaan je helpen om weer te gaan genieten van het leven. Je weer lekker in je vel voelen en de wereld aan te kunnen.

Neem snel contact op of boek direct

Kinderen met capes
KINDERhypnose

Kinderen v.a. 4 jaar zijn welkom voor Hypnose Kids. Op een speelse manier gaan we kijken waar we wat willen veranderen. Dat kan een gedrag zijn (bijv heel druk of terug getrokken) een emotie (bang, verdrietig etc) een tic of gewoonte (denk aan nagelbijten, duimen etc) 

Ook voor kinderen geldt dat hypnose voor vele doelstellingen ingezet kan worden. Bel gerust even om te overleggen of HypnoKids iets voor jouw kind is.

Vooraf nemen we samen de doelstelling door en de situatie. Tijdens de uitleg en de start van de sessie mag je als ouder erbij zijn en tijdens de hypnose alleen het kind. Dit heeft te maken met de oorzaak van de doelstelling en de concentratie.  Ook dit leg ik graag persoonlijk nader uit.

Belangrijk is dat je kind gemotiveerd is en zin & vertrouwen heeft in de missie.

Zie ook 

https://www.kinderhypnose.site

Ben jij klaar om te stoppen met roken? Wil jij dat je leven niet langer door de sigaret wordt beheerst? Wil jij je geld anders besteden dan aan je rookwaar? Smaakt je sigaret eigenlijk al lang niet lekker meer? Wil jij niet langer buiten in de kou en regen staan omdat je moet roken? Wil jij kappen met de gewoonte zonder chagrijnig te worden en zonder aan te komen? Dan is hypnose de manier voor jou!

Neem snel contact met ons op of maak direct een afspraak!

AFVALLEN 

Zit jij niet lekker in je vel en wil jij graag afvallen ?

Er is geen magisch stokje om af te vallen dat weten we allemaal. 

 

Gewichtsbeheersing, Eten & drinken is echter vaak wel een vast patroon geworden als het gaat om hoeveelheden en wat we eten.

Hypnose kan jou helpen om deze vaste patronen te veranderen.

In een kennismakingsgesprek gaan we kijken hoeveel kilo jij wilt afvallen en wat er nodig is. een virtuele maagband (10 kilo of meer) of is het meer een paar kilo (die zak chips die je niet kan laten liggen?)?

Er zijn een aantal verschillende pakketten om af te vallen. 

Het gaat altijd om meerdere sessies 2 ,4 of 5 sessies en vraagt om commitment. Prijsindicatie v.a. €225,-

PDS

Het prikkelbaar darm syndroom (of te wel PDS) De deur niet meer uit durven omdat je bang bent naar de WC te moeten. Pijn hebben omdat je darmen zo onrustig zijn waardoor je het moeilijk vindt om afspraken te maken. Je leven vrij te leiden.

Bij prikkelbaar darm syndroom wordt vaak na de diagnose direct verteld dat men er weinig aan kan doen. Echter zijn er met hypnose hele mooie resultaten te behalen. 

We pakken de pijn aan en gaan de maag/ darmen rustiger maken zodat jij de deur weer uit kunt.

De onrust en pijn verminderen.. soms is de eerste sessie nodig om te wennen aan hypnose en merk je na de tweede sessie al blijvende, pertinente verandering.en bij een ander is de eerste sessie al genoeg om verandering in te zetten. Wat het mooie is dat hypnose je grip geeft ..

Als hypnotherapeut ben ik overtuigd  dat elke sessie behalve ervaring, meer kennis geeft; door full time aan de slag te zijn met hypnotherapie leer je bij, leer je cliënten lezen: Iedereen krijgt een sessie op maat.

 

Wanneer jij vertrouwen hebt in het hoger bewustzijn dan is het SP Protocol: het Simpson protocol iets voor jou. 

 

Een mooie sessie waar je  NIET werkt met directe suggesties maar verandering toelaat.  

Boek een kennismaking als jij wilt weten welke tools/ welke skills Ontspan biedt en waarom het belangrijk is dat jij kiest voor een ervaren therapeut! 

Simpson protocol .. 
 

084809BB-3C62-402F-9E97-1F80B9856EA8.jpeg
bottom of page