top of page

Goede voornemen

Ken je dat? Het jaar loopt ten einde en je kijkt eens terug op het jaar. Wat was er top en wat was er flop? Zit je lekker in je vel? Lichamelijk & emotioneel? Is er een gewoonte of een patroon waar je graag vanaf wil zodat jij je beter over jezelf gaat voelen?
Een patroon doorbreken zoals roken of teveel eten hoeft geen enorme strijd te zijn. Hypnose is nog een relatief onbekende vorm van ondersteuning die snel en krachtig helpt bij verandering.


Het zorgt juist dat je niet aan het vechten bent met jezelf maar dat je onderbewustzijn je medestander wordt. Geen ingewikkelde schema's met nicotine pleisters & kauwgum & diëten met verboden voedingswaren.... maar de behoefte aanpakken.


Niet 2 weken na het beginnen van je goede voornemens erachter komen dat er niets van terecht is gekomen maar echt verandering die bij je past. Op een natuurlijke manier.

Stoppen met eten of roken om jezelf rustig te maken of een angst daadwerkelijk overwinnen i.p.v. een strategie te ontwikkelen waardoor het meer handelbaar wordt.


Vraag jezelf eens af wat je echt graag wilt voor jezelf en werk daar naar toe. En Ontspan Hypnotherapie helpt je daar graag bij.


Ja ik wil stoppen met roken

Ja ik wil stoppen met teveel eten

Ja ik wil stoppen met bang zijn

Ja ik wil stoppen met stressen

Ja ik stoppen met wakker liggen

Ja ik wil stoppen met emo eten

ja ik stoppen met pijn hebben

ja ik wil stoppen...


ja ik maak nu die balafspraak om te horen hoe hypnose mij kan helpen..


Gelukkig nieuw jaar en ik zie je graag in januari 2022.
17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page