top of page

Ik wil (kunnen) slapen...

Iedereen heeft rust nodig.. de 1 heeft genoeg aan 7 uur slaap en de ander heeft wel 9 uur slaap nodig. Heb je nu problemen met slaap of heeft je kind problemen met goed slapen dan krijg je allerlei klachten.
Helaas is slecht slapen een veelvoorkomend probleem. Er zijn allerlei middelen op de markt om je te helpen slapen of doorslapen. Het probleem is alleen dat je dan jezelf of je kind aanleert dat je "iets" nodig hebt om goed te kunnen slapen.


Door hypnose in te zetten hoeft goed slapen niet langer een droom te zijn. Sommige kinderen kunnen heel slecht in slaap vallen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn: soms kunnen ze de rust niet vinden in hoofd of lijf. Soms voelen ze zich niet veilig genoeg. Of is jouw kind altijd vroeg wakker? Staan ze elke morgen super vroeg op en ben jij daardoor ook vroeg op? Er is iets aan te doen! Hypnotherapie!


Of ben jij het zelf met de slaapproblemen? Niet in slaap kunnen vallen of wordt jij tig keer wakker per nacht? Ook hier is wat aan te doen! Hypnose!


Hypnotherapie is een snelle en krachtige manier om dit probleem aan te pakken. In hypnose ga je kijken naar de oorzaak. Meestal ligt de oorzaak in het onderbewustzijn. `Je ligt immers niet expres en bewust wakker. Hypnose geeft toegang tot je onderbewustzijn en kan hierdoor het probleem bij de kern aanpakken en oplossen. Jij en/of je kind kunnen dan weer heerlijk slapen. Nieuwsgierig? Vragen? Neem gerust contact op of bezoek mijn website: www.ontspanhypnotherapie.nl
39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page