top of page

Ja doe mij maar een maatje minder voor de kerst!

Afvallen zit vaak tussen de oren. Je hebt vaak een slechte gewoonte ontwikkelt waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Je eet standaard te grote porties. Je eet uit verveling. Je eet altijd chips bij een film kijken. Je neemt altijd 3 koekjes..... wat is jou slechte gewoonte?


Als je wilt afvallen heb je vaak al veel geprobeerd. Op het moment dat je hebt besloten dat je weer wilt afvallen dan ben je vaak dag en nacht bezig met wat je wel en niet mag eten. Doordat je aandacht de hele dag hierop gericht is wordt de honger en verleiding alleen maar groter.


Het fijne van de virtuele maagband is dat je alles mag eten wat je wilt maar dat je wel gaat luisteren naar het signaal "voldaan" van je lichaam. Op een natuurlijke manier ervoor zorgen dat je minder eet en meer gaat verbranden zodat je afvalt. Het programma is ontwikkelt zodat jij tevreden en voldaan bent met kleinere porties.


In de eerste week begin je direct resultaat te zien en dat succes zal alleen maar zorgen voor meer succes. Dus niet het zoveelste dieet, niet je zoveelste poging maar zet jezelf op voor succes.

En ja dan kan je met een kleding maat minder aan de kerst tafel verschijnen. Ja zelfs de sinterklaas tijd met al dat snoepgoed en pepernoten zorgt er niet voor dat je aankomt. Bedenk eens wat het voor jou betekent om op jouw ideale gewicht te komen zonder je zelf te kwellen. Wat zou dat voor jou doen? Meer zelfvertrouwen? Meer energie?


Vanaf november kan Ontspan hypnotherapie in Zaltbommel de virtuele maagband van Sheila Granger aanbieden. Wil jij meer weten? Maak dan een gratis afspraak om kennis te maken.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page