top of page

Jullie echtscheiding, jullie kind & hun pijn

Een echtscheiding is vaak voor alle partijen moeilijk. Naast je eigen verdriet, de praktische zaken die geregeld moeten worden is daar nog de grote emoties van je kind. Ieder kind beleeft de scheiding op zijn eigen manier.

De leeftijd, het karakter en de manier van uit elkaar gaan zijn daarbij bepalend. Maar wat je wel vaak ziet is dat je kind niet naar jou toe wil komen met zijn emoties. Maakt niet uit of het nu opluchting, schuldgevoel, boosheid, eenzaamheid of verdriet is. Je kind voelt namelijk heel goed aan dat de ouders door een achtbaan van emoties gaan en willen vooral niet extra belastend zijn.

Bovendien speelt er vaak een loyaliteitsconflict waardoor het veiliger voelt om niet over emoties te praten. Toch zijn er emoties en deze emoties komen toch op een bepaalde manier tot uiting.

Dat kan zijn in heel vervelend gedrag, juist heel lief timide gedrag.. een verandering in gedrag. Soms thuis, soms op school, soms juist bij vriendjes en vriendinnetjes. Met hypnotherapie help ik kinderen, om al die emoties en veranderingen, een passende plek te geven. Dit op een speelse maar effectieve manier.

Geen lange weken of maanden praattherapie, geen wachtlijsten maar heel concreet in 2 sessies rust creëren en weer goed laten voelen.

Wil je meer weten kijk dan eens op www.kinderhypnose.site of bel 06 361 666 51

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page