top of page

Kijk jij uit naar je bevalling?

Yes je bent zwanger en wat komt er veel op je af! Zeker bij de eerste zwangerschap kan het wel eens overweldigend zijn. De hormonen, het groeien van je buik. Wat moet je allemaal voorbereiden? Welke spullen heb jij nodig en wat heeft de baby straks nodig?


De zwangerschap is een mooie tijd. En het mooiste komt nog; jouw ontmoeting met je kindje. Om je heen zullen vast heel veel vrouwen hebben verteld hoe hun bevalling was. Het lijkt wel dat de vrouwen met de gruwelijkste verhalen deze het liefste vertellen.

Of misschien heb je al een kindje en heb je al eens een bevalling meegemaakt. Laat je niet van de wijs brengen door eerdere ervaringen en zeker niet door ervaringen van anderen.


De verhalen van anderen of een eerdere bevalling kan ervoor hebben gezorgd dat je angst hebt gekregen voor de bevalling. Je kunt niet meer uitkijken naar de ontmoeting met je kindje. Je ziet er als een berg tegen op. Dat angstgevoel neem ik graag bij je weg in slechts 1 sessie.. wel zo geruststellend!

Ook is er bij Ontspan een programma van een aantal sessies zodat jij zo comfortabel mogelijk kunt bevallen (hypnobirthing). Je leert zelfhypnose zodat je hypnose kunt toepassen als anesthesie (geen ruggenprik nodig). Zodat jij meer energie en aandacht hebt voor de geboorte van je kindje. Vanaf maand 7 of 8 leer jij deze technieken aan. Heerlijk ontspannend en het geeft je energie nivo een boost. Bezoek de website voor meer informatie of boek direct een kennismakingsgesprek om al je vragen te beantwoorden.
29 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page