top of page

Stoppen met roken


Het is bijna Stoptober: de maand waarin extra aandacht is voor het stoppen met roken. Op zich heel goed maar je moet natuurlijk zelf WILLEN STOPPEN.


Hoeveel sigaretten op een dag zijn (nog) echt lekker? Hoe vaak sta je ergens buiten of ergens achteraf snel een paar trekjes te nemen? Hoeveel geld kost het je? En wat doet het met je gezondheid? Geef jij het voorbeeld wat je wilt geven? Is het roken nog je eigen keuze of is het nu echt een verslaving?


Kortom WIL je eigenlijk wel stoppen met roken maar zie je er tegen op? Of weet je niet hoe? Begin eens met het op een rij zetten waarom jij wilt stoppen. Daarnaast kun je voor jezelf op een rij zetten waar je eventueel bang voor bent: dat het niet lukt, dat je chagrijnig wordt, dat je zwaarder wordt, dat je meer stress gaat ervaren, dat je etc.


In mijn praktijk help ik mensen met stoppen met roken; meestal is daar maar 1 sessie voor nodig. Het stoppen met roken wordt dankzij de hypnose zelfs als makkelijk ervaren. Wil jij weten hoe, waarom hypnose zo goed helpt bij het stoppen? Bezoek dan eens www.ontspanhypnotherapie.nl


Hier kun je ook direct je afspraak maken en voortaan als niet-roker door het leven te gaan!
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page