top of page

Alles loopt (on)bewust op rolletjes..?

Terwijl ik mijn boterham voor het ontbijt smeer, vraagt mijn zoon of ik vanmiddag thuis ben zodat ik hem kan helpen met zijn huiswerk. Terwijl ik hem antwoord geef vraagt mijn andere zoon of ik weet waar zijn schoenen zijn en zoon nummer 3 roept van boven of de sport was al gedaan is want hij kan zijn gymspullen niet vinden.

Gek he? We kunnen bewust maar 1 ding tegelijkertijd doen maar als moeder lijkt het wel alsof ik altijd 4 dingen tegelijkertijd moet doen. En daar voel ik mij dan weer onbewust schuldig over.. ongemerkt gaat daar dan ook nog energie naar toe.

Terwijl ik ga zitten met mijn boterham en kop koffie zie ik dat ik toch weer jam op mijn boterham heb gedaan en ik wilde juist meer op mijn eten gaan letten. Ik wil ten slotte toch die paar extra kilo kwijt.Ik vertel mijn zoon dat ik vanmiddag wel thuis zal zijn om hem te overhoren maar dat betekent wel dat ik dus niet de administratie kan doen voor mijn eigen bedrijf en dat ik dat vanavond moet doen. Dan ga ik wel niet sporten besluit ik.

Een poosje terug ben ik besloten dat ik elke week minimaal 2x per week ga sporten maar dat schijnt maar niet te lukken. Onbewust laat ik toch steeds andere dingen voorgaan..

Heel veel dingen die ik besluit van nu af aan anders te gaan doen, blijven hangen in een goed voornemen. Het zijn vaak zulke vaste patronen.Maar 5% van de beslissingen op een dag nemen we daadwerkelijk bewust, de rest komen voort uit het onderbewustzijn gebaseerd op eerdere beslissingen. Het resultaat is vaak stress, onrust en frustratie. Ik weet dat ik de beste, leukste versie van mijzelf ben als ook goed voor mezelf zorg. Ik presteer dan beter als mens, moeder, vrouw, vriendin, ondernemer en toch plaats ik mijzelf altijd als laatste op het lijstje WAAROM? Omdat ik niet wist hoe ik dit op een snelle en efficiënte manier voor elkaar moest krijgen… tot ik hypnose leerde kennen.Dit is nou precies waarom ik Ontspan Hypnotherapie ben gestart: je weet wat je wilt veranderen en tegen welke problemen je aanloopt. Hypnose is een turbo oplossing en die helpt bewuste en onbewuste gedragspatronen te veranderen. Snel en resultaat gericht ..hypnose helpt. In 1 tot 3 sessies kun je problemen als angst, stress, (chronische)pijn, overgewicht, slaapproblemen, PDS etc aanpakken. Door zelfhypnose te leren kun je altijd (en wanneer het jou uitkomt )in zeer korte tijd diep ontspannen
26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page