top of page

De vakantie voorbij maar de ontspanning kan je vasthouden!

Door onze mobieltjes worden we 24/7 op de hoogte gehouden van het nieuws. Corona cijfers en maatregelen, misdaad, natuurrampen, oorlog etc. En dan heb ik het nog niet eens gehad over social media.


Tijdens je vakantie is het vaak dat we dit allemaal loslaten en ons overgeven aan ontspanning en genieten van het moment. Als we terug komen van vakantie nemen we ons dan vaak ook voor om vaker even een momentje voor onszelf te nemen.


Wil jij nu graag snel en ultiem ontspannen zonder dat het al te veel tijd kost maar dat het wel effectief is? Dan is hypnose de oplossing. Kom langs in de praktijk voor een ontspanningshypnose of kom zelfhypnose leren.


Door in hypnose te gaan drijf je stress en spanning razend snel af en geef je je lichaam en geest de ruimte. Je kunt er alles over lezen op de website : www.ontspanhypnotherapie.nl


Op de website kun je ook lezen over de vele toepassingen van hypnose. Waarvoor, waarbij het jou zou kunnen helpen: ontspanning, angsten, afvallen, stoppen met roken, doorbreken van patronen, kinderhypnose, pijnbestrijding.


Wil jij meer weten ? Heb je vragen? Wil je overleggen? Dan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page