top of page

Kinderen hebben superkrachten in hypnose

Een verlegen meisje van 7 jaar komt samen met haar moeder de praktijk binnen. Ze heeft vooraf een filmpje gezien met mij in de praktijk en over hypnose. We gaan vandaag aan de slag om af te komen van haar buikpijn. Ze heeft heel vaak last van erge buikpijn: op school en thuis. Hierdoor mist ze vaak school maar mist ze ook spelen met haar vriendinnetjes. Als ze buikpijn heeft wil ze namelijk alleen maar thuis op de bank liggen, heel stil.

Het meisje is helemaal onderzocht in het ziekenhuis en men kon geen oorzaak vinden. Er is ook gekeken naar haar eten en drinken en eventuele allergie maar helaas niets gevonden en geen dieet heeft geholpen.


Samen gaan we aan de slag. Ze is echt gemotiveerd om van haar buikpijn af te komen. Onze missie is duidelijk!


Kinderen zijn voortdurend in hypnose. hierdoor kunnen zij snel leren; leren praten, lopen, schrijven. Maar zo leren zij ook hoe zij emotioneel moeten reageren in situaties. Waar hoor ik bang voor te zijn? Wanneer wordt ik blij of boos? Tijdens een kindertherapie sessie versterk ik de hypnose en kunnen we aan de slag. Nou "we" ? Eigenlijk doet het kind zelf het werk en hoef ik alleen maar te begeleiden. Kinderen gaan nog sneller te werk in hypnose als volwassenen. Super knap als je bedenkt dat hypnose voor volwassenen al super snel en krachtig werkt!


Het meisje verlaat vrolijk babbelend en opgelucht mijn praktijk. De sessie is progressief dus het resultaat zal alleen maar krachtiger en sterker worden. Twee weken na de sessie heb ik contact met moeder; "Als of er een wonder is gebeurd; geen buikpijn meer! Megablij met resultaat en ze heeft al haar klasgenootjes 1 voor 1 in hypnose gebracht!"


Yes daar doe ik het voor! Kinderhypnotherapie is fantastisch om te doen; je moet snel schakelen en heel inventief te werk gaan. Maar de resultaten zijn cadeautjes voor alle betrokkenen. Meer weten? neem gerust contact op.
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page