top of page

Pijnbestrijding bij chronische pijn

In Nederland hebben 1 op de 3 mensen last van chronische pijn. Deze kwelling is er elke dag 24/7 en lijdt tot zeer veel beperkingen. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel en mentaal. In Nederland zijn dat al meer dan 3,2 miljoen mensen.


Bij Ontspan hypnotherapie kun je terecht voor een pijnbehandeling waardoor je pijnvrij kunt worden. Deze pijnstilling gebeurt op een natuurlijke manier zonder bijwerkingen die pijnstillers wel vaak geven. De methode heet OldPain2Go en heeft al veel mensen geholpen om pijnvrij te bewegen.Stel nu dat je een versleten rug hebt.. het pijn signaal heeft je geholpen dit te ontdekken. Maar als je de diagnose gehad hebt en de artsen kunnen verder niets voor je doen dan hoeft dat pijn signaal er niet meer te zijn. Je hebt er immers niets aan dat je lijf, dat de pijn, steeds blijft roepen: "je rug is versleten, je rug is versleten, je rug is versleten!" Als jij je houdt aan de spelregels gegeven door de artsen dan mag dat signaal echt wel uit: je weet het nu wel.


Bovendien als dat oude signaal maar blijft roepen dan hoor je eventuele nieuwe signalen niet meer en dat kan zelf gevaarlijk zijn. Stel je zelf eens even voor hoe het zou zijn om pijnvrij te zijn. Wat zou jij weer allemaal kunnen doen? Wat zou je als eerste doen?


Bij een groep van ruim 200 mensen was de methodiek bij 94% van de mensen succesvol waarbij de pijn volledig weg was of zeer sterk gereduceerd. Nieuwsgierig geworden? www.ontspanhypnotherapie.nl

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page