top of page

Pijnbestrijding bij chronische pijn

Bijgewerkt op: 20 nov. 2023

In Nederland ervaart 1 op de 3 mensen chronische pijn, een constante kwelling die 24/7 aanwezig is en leidt tot aanzienlijke beperkingen, zowel fysiek als emotioneel. Meer dan 3,2 miljoen mensen in Nederland worden dagelijks geconfronteerd met deze uitdaging.


Bij Ontspan Hypnotherapie bieden we een effectieve pijnbehandeling die de mogelijkheid biedt om pijnvrij te leven. Onze benadering, genaamd OldPain2Go, is een natuurlijke methode zonder de vaak voorkomende bijwerkingen van pijnstillers. Duizenden mensen hebben al baat gehad bij deze methode, waardoor ze weer pijnvrij kunnen bewegen.Stel je voor: je hebt een versleten rug en het pijn signaal heeft je geholpen dit te ontdekken. Maar wat als de artsen geen verdere oplossing bieden? Dan is dat constante pijn signaal niet langer nuttig. Je hebt er niets aan dat je lichaam blijft herhalen: "je rug is versleten, je rug is versleten!" Als je de voorgestelde regels van de artsen volgt, is het tijd om dat pijn signaal uit te schakelen. Je weet het nu wel.


Bovendien kan het blijven van dat oude signaal andere, mogelijk belangrijkere, signalen overstemmen, wat zelfs gevaarlijk kan zijn. Stel je eens voor hoe het zou zijn om pijnvrij te zijn. Wat zou je weer allemaal kunnen doen? Wat zou je als eerste willen aanpakken?

Bij een groep van meer dan 200 mensen was de OldPain2Go-methodiek bij 94% van hen succesvol, waarbij de pijn volledig verdween of aanzienlijk verminderde. Benieuwd naar deze aanpak? Bezoek www.ontspanhypnotherapie.nl voor meer informatie.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page